Missie en visie

Missie en visie

Het houden van huisdieren is een verrijking van ons bestaan. Wij zetten ons daarom in voor een verantwoord huisdierbezit door voorlichting en hulp aan huisdiereigenaren te bieden en het verlenen van diergeneeskundige zorg aan uw huisdier(en).

We blijven deze zorg steeds verbeteren en ontwikkelen volgens nieuwe inzichten en mogelijkheden. Om hieraan te voldoen volgen wij daarom ook regelmatig nascholing om up-to-date te blijven. Evidensia biedt een enorme diversiteit aan cursussen en opleidingen om dierenartsen zich naar wens te ontwikkelen, zelfs naar specialistisch niveau.

Onze praktijk is zeer veelzijdig door de uitgebreide mogelijkheden van opname, verpleging, diagnostiek en therapie. In onze dienstverlening streven wij naar transparantie en integriteit. Hierbij maken we samen met u een afweging van wat we wel en niet nodig achten wat betreft bijvoorbeeld aanvullende diagnostiek of de meest passende behandeling.

Eigenaren willen steeds meer medische zorg voor hun dieren. De diergeneeskundige zorg zal zich ook steeds verder en sneller ontwikkelen, zij het met toenemende kosten. Daarom bestaat de vraag naar veterinaire dienstverlening van hoge kwaliteit. Ons streven is hier aan te voldoen en samen met u de beste zorg voor uw huisdier aan te bieden.

Terug naar Over ons